Categorieën
Koopgids

🤑 Qwixx Black Friday deals

Op zoek naar de beste Qwixx-deals tijdens Black Friday, Cyber Monday of Single’s Day? Qwixx.nl heeft ze voor jou verzameld.

Elk jaar stunten de grootste webshops op Black Friday, Cyber Monday en Single’s Day met spectaculaire kortingen. Ben jij op zoek naar de beste Qwixx-aanbiedingen van dit jaar? Qwixx.nl verzamelt ze voor je.

Welke Qwixx variant wil je dit jaar kopen tijdens Black Friday?


Hieronder vind je de beste aanbiedingen van dit moment voor alle Qwixx spellen. Verwen jezelf!

Qwixx dobbelspel

Qwixx Deluxe

Qwixx Big Points

Qwixx Mixx

Qwixx Het Kaartspel

Qwixx Connected

Qwixx On Board

Qwixx Bonus

Qwixx Karakters

Qwixx Het Duel


Over Black Friday

Black Friday is ontstaan in Amerika en is tegenwoordig bekend als dé (online) koopjesdag. Door gigantische kortingen werden overtollige voorraden of verouderde productlijnen van de hand gedaan. Voor winkeliers een mooie mogelijkheid om ‘zwarte cijfers te draaien’. Vandaar de naam Black Friday.

Black Friday vindt altijd plaats op de vrijdag na Thanksgiving, de bekende Amerikaanse feestdag. Dit jaar valt Black Friday op vrijdag 24 november 2023.

Over Cyber Monday

Cyber Monday is de maandag na Black Friday. Ook deze dag is overgewaaid uit Amerika. Eigenlijk was dit aanvankelijk de digitale editie van Black Friday.

Omdat Cyber Monday direct na Black Friday komt, kiezen veel webshops voor een Black Friday-weekend. Vaak lopen de kortingen van vrijdag tot en met maandag.

Dit jaar valt Cyber Monday op maandag 27 november 2023.

Over Single’s Day

Single’s Day is juist een Chinees initiatief. Door met kortingen te strooien, helpen Chinese webshops jezelf eens lekker te verwennen. In 2020 draaide Alibaba in China 74 miljard dollar (!) omzet op Single’s Day. Omgerekend is dat € 2.668.933.333 euro omzet per uur!

Sinds enkele jaren is Single’s Day ook een item in Nederland. Sindsdien groeit de populariteit jaar-op-jaar stevig.

Single’s Day valt elk jaar op 11 november oftewel 11-11. Dit jaar is dat dus vrijdag 11 november 2023.

Door Andy Vinkenborg

Spelletjesfanaat in hart & nieren en oprichter van Qwixx.nl