Categorieën
Koopgids

🛒 Qwixx navulling: nooit meer zonder blaadjes

Er bestaan maar weinig spelletjes die leuk blijven naarmate je het vaak speelt. De meeste spellen zijn wat eenzijdig of juist leuk om na een hele tijd weer opnieuw te ontdekken. Qwixx is daarentegen een dobbelspel dat je zelfs dagelijks zou kunnen spelen.

Categorieën
Koopgids

🎲 Qwixx dobbelstenen

Iedereen kent het wel: je bent ergens met vrienden of familie en jullie zijn uitgepraat. Wat te doen? De Qwixx dobbelstenen zijn de ideale manier om het ijs te breken omdat makkelijk bijdehand én super veelzijdig zijn.

Categorieën
Koopgids

📝 Qwixx scoreblok: shop extra spelblaadjes

Qwixx dankt een groot deel van zijn populariteit aan zijn eenvoud en herspeelbaarheid. Dit heeft voor een hele reeks uitbreidingen en spelvarianten gezorgd. Wat niet echt veranderd is, is de layout van de Qwixx scoreblokken. Die succesformule blijft nagenoeg onaangetast.

Categorieën
Speeltips

🎯 Tips & Tricks: de ultieme Qwixx-tactiek

Bij Qwixx gaat het om tactiek en strategisch spelen. Hoe je zo tactisch mogelijk speelt, lees je hier. Zo ben jij onverslaanbaar!

Categorieën
Reviews

⭐ +’en en -‘en: de meest complete Qwixx review

Qwixx is in 2013 genomineerd voor Speelgoed van het Jaar en won in 2014 de Nederlandse Spellenprijs. Wat ons betreft niet voor niets! Dit is de ultieme en complete Qwixx review.

Categorieën
Speeltips

🤓 Volledige handleiding: uitleg over Qwixx spelregels

Qwixx is het leukste dobbelspel dat er is. Heb jij het ook eindelijk in huis of wil je de spelregels er nog eens op naslaan? In 5 stappen ben je helemaal bij.