Categorieën
Koopgids

🤑 Qwixx Black Friday deals

Op zoek naar de beste Qwixx-deals tijdens Black Friday, Cyber Monday of Single’s Day? Qwixx.nl heeft ze voor jou verzameld.

Categorieën
Koopgids Speeltips

📒 Qwixx uitwisbaar & herbruikbaar scoreblok

Ben jij ook helemaal verslaafd aan Qwixx? Op een gemiddelde spelletjesavond gaan er al snel wat vellen papier doorheen. Voor het spelplezier natuurlijk geweldig, maar voor het milieu wat minder. Daarom vandaag tips om papier te besparen. Kijk eens naar een uitwisbaar & herbruikbaar scoreblok voor al jouw Qwixx varianten.

Categorieën
Koopgids

🛒 Qwixx navulling: nooit meer zonder blaadjes

Er bestaan maar weinig spelletjes die leuk blijven naarmate je het vaak speelt. De meeste spellen zijn wat eenzijdig of juist leuk om na een hele tijd weer opnieuw te ontdekken. Qwixx is daarentegen een dobbelspel dat je zelfs dagelijks zou kunnen spelen.

Categorieën
Koopgids

🎲 Qwixx dobbelstenen

Iedereen kent het wel: je bent ergens met vrienden of familie en jullie zijn uitgepraat. Wat te doen? De Qwixx dobbelstenen zijn de ideale manier om het ijs te breken omdat makkelijk bijdehand én super veelzijdig zijn.

Categorieën
Koopgids

📝 Qwixx scoreblok: shop extra spelblaadjes

Qwixx dankt een groot deel van zijn populariteit aan zijn eenvoud en herspeelbaarheid. Dit heeft voor een hele reeks uitbreidingen en spelvarianten gezorgd. Wat niet echt veranderd is, is de layout van de Qwixx scoreblokken. Die succesformule blijft nagenoeg onaangetast.