Categorie毛n
Koopgids

馃洅 Qwixx navulling: nooit meer zonder blaadjes

Er bestaan maar weinig spelletjes die leuk blijven naarmate je het vaak speelt. De meeste spellen zijn wat eenzijdig of juist leuk om na een hele tijd weer opnieuw te ontdekken. Qwixx is daarentegen een dobbelspel dat je zelfs dagelijks zou kunnen spelen.

Dit dobbelspel is namelijk elke keer anders en blijft je verassen. De mogelijkheden zijn divers en het is niet voor niets een van de meest verkochte spellen in Nederland.

Het spel is snel en makkelijk uit te leggen, kan met verschillende hoeveelheid spelers gespeeld worden en is compact om makkelijk mee te nemen. Tot slot zijn verschillende spelvarianten verkrijgbaar en kan je eenvoudig een navulling kopen!

Qwixx: afwisselend, spannend & leuk voor jong en oud

De meeste mensen zullen al wel eens van het spel Qwixx gehoord hebben. Dit spelletje is zo populair doordat het hartstikke simpel, maar toch afwisselend is. Je legt dit spel makkelijk aan nieuwe mensen uit. Dit dobbelspel is een perfecte combinatie van tactiek en geluk, het blijft natuurlijk een dobbelspel.

Een spelletje Qwixx duurt gemiddeld 10 tot 15 minuten. Verder kan je in tegenstelling tot sommige ingewikkelde spellen snel aan de slag, je hoeft alleen de blaadjes neer te leggen en dobbelen maar!

Hoe houd je de puntentelling bij?

Een spel is geen spel zonder de puntentelling. Je wilt natuurlijk aan het einde van een potje wel weten wie de winnaar is. Het spel Qwixx heeft hiervoor handige scoreformulieren ontworpen.

Op deze blaadjes kan elke deelnemer zijn eigen punten bijhouden. De scoreblokken zijn handig ingedeeld per kleur en op volgorde van nummers. Hoe meer kruisjes je per kleur kan zetten, hoe meer punten je scoort.

Aan de onderkant kan je de uiteindelijke scores per kleur invullen. Er zijn ook vier vakjes gemaakt voor mislukte worpen, deze vakjes wil je eigenlijk vermijden. Je kan altijd een aanvulling van scoreformulieren bestellen als ze (bijna) op zijn.

Qwixx kan je iedere dag wel spelen!

Dit dobbelspel is een van de weinige spellen die leuk blijft ook al speel je het iedere dag. Of je het nou met zijn twee毛n of een groot gezelschap speelt, het blijft een spannend en plezierig spel.

Bij de aankoop van het spel ontvang je een scoreblok waarbij je handig per persoon een scoreformulier kan afscheuren. Maar, je raadt het al, op gegeven moment zijn je scoreformulieren op.

Niet getreurd! Je hoeft nu echt niet een heel nieuw spel te kopen of te stoppen met spelen. Je kan namelijk makkelijk een losse aanvulset kopen! Hierdoor heb je weer een heel nieuw scoreblok en kan je al je vrienden weer uitnodigen voor een potje Qwixx.

Aanvullende Qwixx scoreblokken kopen

Geloof me, als je dit spel een keer hebt gespeeld wil je d贸贸r blijven spelen. Zorg er dus voor dat je op tijd een navulsetje koopt zodat je nooit zonder scorepapieren komt te zitten!

Via bol.com kun je eenvoudig en snel navulling kopen voor jouw huidige Qwixx spel: