Categorieën
Koopgids Speeltips

📒 Qwixx uitwisbaar & herbruikbaar scoreblok

Ben jij ook helemaal verslaafd aan Qwixx? Op een gemiddelde spelletjesavond gaan er al snel wat vellen papier doorheen. Voor het spelplezier natuurlijk geweldig, maar voor het milieu wat minder. Daarom vandaag tips om papier te besparen. Kijk eens naar een uitwisbaar & herbruikbaar scoreblok voor al jouw Qwixx varianten.

Bambook biedt uitwisbare notitieboeken. Hierin kan je jouw standaard Qwixx scoreblokken eenvoudig natekenen. Bij een Bambook krijg je altijd een gratis stift. Met het viltje achterop wis je gemakkelijk de cijfers uit om het template weer opnieuw te gebruiken. Zo gebruik je nog maar 1 notitieboek in plaats van elke keer een nieuw papiertje.

Je kan een Bambook in verschillende formaten kopen: een lekker handzame A6; een iets grotere A5 of in A4-formaat als je een gezamenlijk uitwisbaar scorebord wilt creëren.

Tover je Bambook om in een universeel scoreblok door zelf de templates uit te tekenen. Onze tip: ga voor een geruit of dotted binnenwerk. Hierop kan je het beste strakke lijnen tekenen.

Je hebt al een Bambook vanaf € 15,90:

Wat is Bambook?

Bambook heeft als missie onnodige papierverspilling en daarmee ontbossing tegen te gaan. Hiervoor produceren zij duurzame alternatieven voor alle schrijfwijzes. Bijvoorbeeld door uitwisbare en herbruikbare notitieboeken te maken.

Voor elk verkocht product planten zij een boom op Madagaskar. Omdat het notitieboek oneindig herbruikbaar is, is het jouw laatste notitieboek. Zo maak je een positieve impact op het milieu. De boekjes worden in een sociale werkplaats met de hand gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

In de webshop van Bambook kan je jouw eigen notitieboek volledig naar wens samenstellen.

Uitwisbaar scoreblok kopen

Met een uitwisbaar scoreblok hoef je nooit meer nieuwe blaadjes te kopen. Doe jezelf en het milieu vandaag nog een plezier en koop jouw Bambook eenvoudig online bij Bol.com of Amazon.nl.

Shop Qwixx op Bol.com

Door Andy Vinkenborg

Spelletjesfanaat in hart & nieren en oprichter van Qwixx.nl